Uw B2B partner voor garage poorten in alle maten en kleuren
Uw B2B partner voor garage poorten in alle maten en kleuren

De Wienes

Ons bedrijf is nieuw op de markt gekomen in 2017. Wij zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in het maken van sectionale poorten voor zowel woningbouw als industrie, Maar we zijn ook leverancier van kwaliteitsvolle speedpoorten. U kan genieten van een zeer uitgebreid gamma dat wij aanbieden zowel van poortbenodigdheden als automatisaties. 

Wij beschikken over een ruime keuze aan paneelsoorten met verschillende motieven. Ook garanderen we u dat er voor iedere opening een passend railbeslag wordt aangeboden in diverse systemen. Gecombineerd met geschikte en betrouwbare automatisatie bekomt u een kwaliteitsvol geheel.

Tevens streven we ernaar dat een poort montagevriendelijk moet zijn en zullen we steeds voor geschikte koppelstukken zorgen. Hierdoor gaan we één geheel verkrijgen en dat zal de montage een stuk bevorderen. Onze materialen worden enkel toegeleverd door gespecialiseerde partners.

Bij ons kiest u niet enkel voor een aankoop maar ook voor een betrouwbare samenwerking!

 • Alle garage poorten in alle maten en kleuren.
 • Poorten met een loopdeur en raampjes in diverse uitvoeringen.
 • Automatisaties voor iedere poort met een volledig gamma aan opties.
 • Poorten voorbereid om bekleding op te plaatsen.
 • Vaste wanden uit poortpanelen.
 • Vrijstaande loopdeuren uit poort panelen.
Contacteer ons

Goede redenen om voor sectionaalpoorten De Wienes te kiezen
1 Een goede samenwerking  
 

Wij vinden het zeer belangrijk dat er op een aangename en positieve manier een samenwerking kan worden voltooid. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken met ons bedrijf en de werking daarvan. Wij zullen pas tevreden zijn als uw verwachtingen zijn ingelost. Indien dit om de één of andere reden bemoeilijkt wordt, zullen wij er steeds weer voor u zijn om samen een oplossing te zoeken.

Als u vragen heeft over onze producten of wilt u een bestelling doen, contacteer ons dan en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Wij houden ons aan een strikte levertermijn van minimum 3 weken voor een nieuwe bestelling. Voor dringende gevallen doen wij een extra inspanning om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

2 Goede kwaliteit van materialen  
 

Wij werken enkel met kwaliteitsvolle materialen die toegeleverd worden door gespecialiseerde partners. Wij streven naar materialen die degelijk zijn maar ook de montage een stuk vergemakkelijken.

De scharnieren tussen de panelen worden geplaatst op de binnenkant van het paneel zodat elk montageprobleem kan vermeden worden. De overgang van schroeven door drie diktes van staalplaten waarborgt het behoud van stevigheid en vermijdt het gebruik van versterkingen.

3 Garantie 
 

U krijgt maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op de volgende punten:

 • panelen waarvan de schuim loslaat t.o.v. de plaat
 • panelen die doorroesten van binnen naar buiten
 • alle dichtingen tegen verrotten
 • alle niet bewegende onderdelen van het railsysteem waarvan u kan aantonen dat het de werking bemoeilijkt

5 jaar fabrieksgarantie op:

 • scharnieren, veren, staalkabels, keerschijven en lagers
  (Dit geldt enkel bij een normaal gebruik van max. 5 openingen per dag.)
 • alle ‘Sommer’ aandrijvingen
  (Aan de voorwaarden dat de producent heeft opgelegd.)
Brand